Selecteer een pagina

Heb je als echte autoliefhebber ook graag het beste materiaal? Wanneer je kiest voor een wagen van bmw, wil je natuurlijk ten allen tijden onderdelen van uitstekende kwaliteit. Het is daarom aangewezen om te opteren voor originele bmw velgen en banden. Wij vertellen jullie graag waarom deze opties zo belangrijk zijn en scheppen duidelijkheid in onderstaand artikel.

Kies voor betrouwbaar en veilig

Het ontwerpen van de juiste banden brengt heel wat kosten en testen met zich mee. Dit verklaart meteen ook waarom originele exemplaren meestal duurder zijn in aankoop. Toch is de aanschaf van originele bmw velgen en banden absoluut de moeite waard. De uitgebreide testfase zorgt er immers voor dat je bij aankoop beschikt over een veilig en betrouwbaar exemplaar. Goedkopere imitaties worden vaak geproduceerd met een zo laag mogelijk budget. Testen op veiligheid vallen vaak niet binnen dit budget.

Een authentieke bmw uitstraling

Je kiest voor een merk van topkwaliteit. Dat wil je dan ongetwijfeld ook uitstralen. Echte kenners onderscheiden de replica’s al snel van het origineel. Originele bmw velgen en banden zijn 100% authentiek, waardoor de afwerking helemaal op punt staat. Producenten van replica’s beschikken natuurlijk niet over de mal van de producent, waardoor er steeds enig verschil te merken is. Daarnaast is de lak van originele bmw velgen en banden van veel hogere kwaliteit, waardoor ze minder snel beschadigd raken dan goedkopere replica’s.

De absolute ster onder de banden

Wat met de zogenaamde ‘sterbanden’? Banden voorzien van een ster bieden je de garantie dat deze perfect geschikt zijn voor je bmw. Deze worden dan ook ontworpen in samenwerking met toonaangevende bandenpartners zoals Bridgestone & Pirelli. Naast de garantie op veiligheid en kwaliteit krijg je een 24 maanden sterbandengarantie. Loop je schade op door glas, een spijker of gewoon vandalisme? Dankzij de sterbandgarantie krijg je tot 100% van de kostprijs terug bet

Rate this post