Selecteer een pagina

Stormschade

Meer informatie over het herstellen van je stormschade aan je auto.

Stormschade herstellen

Na een zware storm is het altijd een ware verlichting wanneer de wind zal gaan liggen en je eindelijk eens naar buiten kunt. Helaas gebeurt het vaak dat je er als auto eigenaar onplezierig verrast wordt door stormschade aan de auto. Dat is nou een flinke tegenvaller, vooral wanneer je niet over de beschikking hebt over een cascoverzekering. De kosten stormschade zullen dus volledig door jou vergoed moeten worden en is de hoogte sterk afhankelijk van de geleden schade.

Zelf repareren

Op deze pagina geven wij jou graag verder advies om dit probleem zelf te verhelpen.

Schakel een expert in

Liever het uit handen geven? Op deze pagina lichten wij tips toe waar je op moet letten.

Stormschade herstellen

Het is goed om jouw tijd te nemen om de aangerichte schade te bekijken. Ga even na of je nog veilig met de auto deel kunt nemen aan het verkeer. Dat zal wel nodig zijn wanneer de auto naar de hersteller moet. Het is soms mogelijk het herstel even op zich te laten wachten wanneer het maar om een paar deukjes gaat. Zo heb je wat meer tijd om een stormschade offerte bij verschillende bedrijven op te vragen. Daar zal de auto aan een grondige inspectie onderworpen worden en gebeurd het wel vaker dat er een beschadiging wordt ontdekt die je over het hoofd had gezien. Veel garages beschikken niet over alle benodigde ervaring in huis om stormschade te herstellen. Het gaat namelijk om verschillende schadetypes zoals blik- en ruitschade welke hersteld zal moeten worden. Om de klant toch wel tegemoet te komen wordt die dan verwezen naar een partnerbedrijf. Zo blijft de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden gegarandeerd.

De auto heeft soms een complete beurt nodig

Wanneer de schade beperkt gebleven is tot een paar deukjes, kan alles snel verholpen worden en zullen de stormschade auto herstellen kosten aan de lage kant uitvallen. Anders wordt het dus bij een groot aantal deuken of een forse blikschade. In de ergste gevallen is er ook nog water in het interieur doorgedrongen en zal ook daar de nodige aandacht aan besteedt moeten worden. Stormschade auto herstellen vormt echter geen probleem voor de professionals. Zo worden de deukjes uit het plaatwerk geslagen en indien nodig opgevuld en bijgewerkt. Daar gaat veel tijd in zitten, maar is het eindresultaat ook bevredigend. Natuurlijk hoort overspuiten er ook bij en is het mogelijk om dat alleen bij de beschadigde panelen te doen. Dit heeft weer een positieve invloed op de stormschade auto kosten.

Bij beschadigde ruiten is vervangen vaak de enige optie omdat zo een grote barst niet te repareren is. Een nieuwe ruit is dan gelijk waar men aan denkt, maar kan je eerst ook een kijkje nemen bij een sloperij. Het belangrijkste bij het vervangen is namelijk de gevolgde werkwijze om te voorkomen dat er zich lekkages zullen voordoen. De garantieperiode die verbonden is aan zo een reparatie heeft daarom niet zozeer betrekking op de ruit zelf, maar eerder de plaatsing ervan.

 

Autoschade & Reparatie diensten

 

 

Zoek per schade

Schade opgelopen? Selecteer jou type schade en wij lichten het verder toe!

 

Auto reparatie

Zorg dat je auto snel gerepareerd wordt in je omgeving.

 

 

Betalen

Betaal nooit meer te veel voor een schade reparatie.

 

Tevreden klanten

Aangesloten garages

%

Tevredenheid

Tevreden klanten

"Eenvoudig online een afspraak kunnen maken. Eerst nette prijs opgaaf, vervolgens binnen 3 dagen alles afgewikkeld. Erg handig"

Rudy van het Veld

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Jane Doe

Altijd Gratis & Vrijblijvende offerte