Selecteer een pagina

Auto wrappen

Meer informatie over het herstellen van de wraplaag aan je auto.

Auto wrappen herstellen

Je zult ze zeker wel een keertje in het verkeer tegengekomen zijn: auto’s met te gekke kleuren op de verschillende panelen. De kans is groot dat die niet overgespoten zijn in betreffende kleuren, maar er gebruik gemaakt is van een wrap. Dat is een dun laagje vinyl welke op de auto wordt geplakt en lang mee kan gaan. Het leuke ervan is dat het weer probleemloos verwijdert kan worden en de onderliggende lak niet beschadigd.

Zelf repareren

Op deze pagina geven wij jou graag verder advies om dit probleem zelf te verhelpen.

Schakel een expert in

Liever het uit handen geven? Op deze pagina lichten wij tips toe waar je op moet letten.

Auto wrappen herstellen

Er wordt bij het vervaardigen van deze speciale wraps gekozen voor duurzaam materiaal omdat er nogal wat tegenaan “gegooid” wordt wanneer het eenmaal aangebracht is. Denk maar aan al het stof en vuil. Vergeet ook de invloed van de zon niet en zou bij een niet goed uitgekozen materiaal zo een wraplaag al binnen de kortste keren verwijderd moeten worden. Bij beschadiging van zo een wraplaag is herstel niet mogelijk en er een nieuwe laag geplaatst moeten worden. Hieruit blijkt gelijk dan ook één van de voordelen van auto wrappen: de originele lak wordt beschermd en ziet die er na het verwijderen van de wrap nog altijd glanzend uit. Dat heeft grote invloed op de waarde en biedt de wrap een goede bescherming tegen steenslagschade. Op de motorkap aangebracht staat het niet alleen mooi, maar zorg je er vooral in de zomermaanden (veel opvliegend vuil) ervoor dat de auto er lekker gaaf doorheen komt.

Het is ook een goedkoop alternatief voor overspuiten

Indien de lak al wat doffe plekken vertoond of beschadigd is, kan een wraplaag voor een goede tijdelijke oplossing zorgen. Het aanbrengen is snel gedaan en vallen de kosten er veel lager uit dan het moeten overspuiten. Omdat er een groot aantal kleuren en motieven verkrijgbaar zijn voor zo een wrap, is er altijd wel een passende te vinden voor elke auto. Ook kan de auto gelijk een heel ander tintje worden gegeven en is dat maar voor een paar tientjes te doen. Wie handig is kan zo een wrap ook zelf aanbrengen en nog meer besparen op de kosten. Loop toch eerst even langs bij een bedrijf dat er in gespecialiseerd is en vraag je een auto wrappen offerte op. Indien het aanbrengen door hun geschiedt, zal kan je namelijk wel op een garantieperiode rekenen. Veel bedrijven maken ook gebruik van auto wrappen om er reclame mee te maken. Zo kan er een logo of tekst worden afgedrukt op de wrap en valt zo een prachtige auto dan gelijk op. Dezelfde strategie wordt er ook toegepast bij het tunen van de auto waarbij met behulp van wrappen de auto een ware metamorfose ondergaat.

Met auto wrappen kan snel een beschermende laag aangebracht worden op het plaatwerk. Ook voor een fraai uiterlijk of het maken van reclame biedt zo een wrap een snelle en vooral goedkope oplossing. Het voordeel is ook dat de wrap eenvoudig verwijderd kan worden en de lak nooit beschadigd wordt.

 

Autoschade & Reparatie diensten

 

 

Zoek per schade

Schade opgelopen? Selecteer jou type schade en wij lichten het verder toe!

 

Auto reparatie

Zorg dat je auto snel gerepareerd wordt in je omgeving.

 

 

Betalen

Betaal nooit meer te veel voor een schade reparatie.

 

Tevreden klanten

Aangesloten garages

%

Tevredenheid

Tevreden klanten

"Eenvoudig online een afspraak kunnen maken. Eerst nette prijs opgaaf, vervolgens binnen 3 dagen alles afgewikkeld. Erg handig"

Rudy van het Veld

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Jane Doe

Altijd Gratis & Vrijblijvende offerte