Selecteer een pagina

Alles wat tegenwoordig de klok slaat en verkocht dient te worden, kan online aangeboden worden. Dat zorgt niet alleen voor veel gemak bij de verkoper, maar kunnen ook alle belangstellenden, de auto gelijk bezichtigen, zonder daarvoor speciaal uit huis te gaan. Natuurlijk zijn er de nodige voorwaarden verbonden aan het online verkopen, ook voor de verkoop van een total loss auto. Het belangrijkste is echter, dat er altijd wel een partij gevonden wordt, die de auto wil opkopen.

Zo een auto beschikt nog over tal van bruikbare onderdelen

Zo op het oog lijkt het er vaker niet op, maar zijn er altijd genoeg onderdelen aan zo een total loss auto. Daar kunnen sloperijen wel een eind mee op weg en weten ze ook als geen ander, waar men het meest naar op zoek is op het gebied van onderdelen. Met die kennis, kan er voor elke total loss auto een bod worden uitgebracht en kan dat ook nog gebeuren aan de hand van een beschrijving en een paar foto’s. De online verkoop is zo wel snel geregeld en kan al binnen een dag een bod worden verwacht. Indien er sprake is van een particulier die de auto wenst te kopen, zal het wel langer duren, maar liggen de aangeboden bedragen over het algemeen wel hoger. Zaken als de afhandeling van het papierwerk en het ophalen van de auto, dienen ook besproken te worden.

Bij de verkoop van een total loss auto is er vaak wel haast bij geboden omdat de auto geparkeerd staat op bijvoorbeeld het terrein van het sleepbedrijf of een sta in de weg is in de garage. Neem daarom gerust een kijkje op www.autonaardesloop.nl en zullen de verschillende mogelijkheden daar wel gelijk duidelijk worden.

Rate this post